Mesajul primarului din Titu, Traian Niculae, de Ziua Mondială a Educației

Publicitate

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a cadrului didactic sau Ziua Mondială a Educaţiei. Această sărbătoare nu are rolul de a omagia doar munca profesorilor şi a dascălilor, ci trebuie să reprezinte un prilej de reconştientizare a rolului pe care educaţia în sine îl are pentru orice stat.

În România, deși rolul dascălilor este la fel de mare pentru întreaga noastră comunitate, prea puțini sunt din păcate cei care dau profesorilor răsplata pe care o merită. Viitorul acestei țări, fie el politic, economic sau social, depinde în cea mai mare măsură de succesul muncii dumneavoastră.

“Ziua Mondială a Educaţiei este sărbătorită în fiecare an la data de 5 octombrie și este un bun prilej pentru fiecare dintre noi de a aduce un omagiu dascălilor de pretutindeni şi în special celor care ne-au îndrumat primii paşi pe calea formării noastre ca oameni.

Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional al copiilor din comunitatea noastră pentru dăruirea și pasiunea pe care le dovedesc zi de zi. Urez tuturor cadrelor didactice multă sănătate și putere de muncă, educaţia fiind cea mai bună zestre pe care o lăsăm copiilor noştri, pentru că le oferă şansa la o viaţă mai bună!Vă felicit pentru activitatea pe care o desfășurați cu profesionalism, vă doresc să aveți rezultate deosebite și vă asigur de colaborarea mea permanentă! “, a declarat primarului orașului Titu, Traian Niculae.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!