Mesajul lui Andrei Pițian după plecarea de la Târgoviște: “Chindia reprezintă locul în care m-am pus pe picioare ca și fotbalist”

Publicitate

Chindia Târgoviște a rămas fără doi jucători importanți de la finalul sezonului și până acum. Apărătorul Andrei Pițian și mijlocalul Denis Dumitrașcu au ales să se despartă de roș-albaștri pentru a apără din sezonul viitor culorile celor de la FC Argeș.

După despărțiea de Chindia, Pițian a lăsat un mesaj pe pagina personală de Facebook. Fotbalistul gorjean a considerat ca după două sezoane petrecute lângă Turnul Chindiei a venit momentul unui nou capitol în cariera sa.

“După 2 ani petrecuți la Târgoviște, am simțit ca a venit momentul unui nou capitol pentru mine.

Profesional vorbind, pentru mine, Chindia reprezintă locul în care m-am pus pe picioare ca și jucător, locul în care mi s-a dat cea mai mare încredere, în care am avut cea mai mare constanta, am progresat cel mai mult, locul unde m-am simțit cel mai apreciat.

După un prim sezon extrem de greu, lipsit de rezultate și satisfacții prea multe, în care doar conjunctura ne-a ajutat sa rămânem în Liga 1, a urmat acest ultim sezon superb, în care am format un grup puternic, unit, cu foame de afirmare, iar asta s-a văzut în rezultatele și numeroasele surprize plăcute pe care le-am produs.

Rămân după acești doi ani cu multe amintiri frumoase, mulți prieteni, și nu în ultimul rând, cu un loc de suflet.

Pentru toate acestea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat în această perioadă, începând de la conducere, antrenori și toți membrii staff-ului tehnic și medical, colegilor cu care am împărțit vestiarul și terenul, tuturor persoanelor din anturajul clubului care au încercat mereu sa fie alături de noi și sa ne ofere cele mai bune condiții, și nu în ultimul rând, pătimașilor susținători ai echipei, care pentru mine personal, au reprezentat cea mai plăcută surpriza!

Aștept cu nerăbdare momentul în care echipa se va întoarce acasă, la Târgoviște, și ne vom reîntâlni ca și adversari pe teren, prieteni în afară! Vă doresc mult succes tuturor și să ne revedem cu bine! Pe curând!”, a transmis fotbalistul la despărțirea de Chindia.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!