Mesajul emoționant al unei asistente medicale de la SJU Târgoviște despre cum s-a luptat cu virusul COVID-19. “Este cea mai perfidă boală”

Publicitate

Tatiana Trandafir este unul dintre asistenții medicali generaliști din cadrul Spitalului Județean de Urgentă Târgoviște care nu au reușit să ocolească infectarea cu coronavirus.

Cadrul medical a povestit, prin intermediul unui mesaj plin de emoție publicat pe pagina de Facebook, cum a depășit perioada dificilă prin care a trecut. Tatiana a explicat fără ocolișuri cum s-a luptat cu puternicul virus COVID-19.

După ce a văzut pe propria piele ce înseamnă îmbnăvirea cu COVID-19, asistenta medicală îi înseamnă pe toți să se protejeze cât se poate de mult, dar în același timp să i-a în calcul și vaccinare pentru că nu este de glumit cu acest virus.

“Bună ziua dragi prieteni,
Am decis ca astăzi să vă împărtăsesc experiența mea cu acest virus, care ne-a schimbat viețiile, unora le-a răpit persoane dragi. Am conștientizat incă de la începutul pandemiei că acest nou virus este contagios, agresiv și cu o evoluție imprevizibilă indiferent de vârsta persoanei care i-a căzut victimă.

M-am protejat, mi-am protejat familia, colegii, prietenii, pacienții și pe toate persoanele cu care am interacționat. Dar…..

Într-o zi am prezentat unele simptome, usoare, ca o răceală. Mi-am spus va trece, mai răcim. Nu au trecut, câteva ore ca simptomatologia s-a amplificat, apărând și alte manifestări, din ce în ce mai agresive, devenind insuportabile.

Durerile osoase, musculare, de cap mă chinuiau groaznic. Medicația nu mă ajuta decăt foarte puțin. Au apărut și rinoree, dureri de gât, amețeală. M-am testat, reezultat pozitiv SARS-COV-2, deci aveam Covid.

Lupta continuă am început medicație adecvată la indicația medicului de familie.
În 2 zile deja nu mă puteam deplasa prin casă, oboseală marcată și transpirația abundentă s-au instalat și ele să întregească tabloul.

Acum știam că trebuie să lupt si cu psihicul. Dacă mă atacă și aici, mă distruge, îmi spuneam. Trebuie să îl înving. Am trecut prin multe, voi ieși învingătoare si acum, așa mă impulsionam.

Mi-am adunat toate resursele, medicația mă ajută, saturația în oxigen nu scădea, febra nu își făcuse apariția, deci eram pe drumul cel bun.

Acum sunt bine, am învins, încă sunt în izolare, dar am trecut printr-o perioadă grea.

Nu vă sugerez, VĂ ROG, protejați-vă, luați în calcul vaccinarea, nu știu, ce vreți fiecare dar aveți mare grijă. Este cea mai perfidă boală. Acum ești bine, mâine ești distrus!

Vă doresc multă sănătate! Mulțumesc tuturor prietenilor, colegilor, cunoscuților care s-au oferit să îmi aducă cele necesare și  s-au interesat de starea mea.
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE SĂ DEPĂȘIM ACEASTĂ PERIOADĂ GREA”, a transmis cadrul medical de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!