Mentalitate de învingător! Dâmbovițeanul Ionuț Radu vrea să devină cel mai bun portar al lumii

Publicitate

Portarul dâmbovițean, Ionuț Radu, a demonstrat încă o dată ce înseamnă mentalitatea de învingător. În vârstă de 23 de ani și originar din Odobești, goal-keeper-ul bate fierul cât este cald.

Liderul din vestiarul echipei naționale de tineret la Euro U21 consideră că obiectivele foarte mari fac parte din planul său de viață. Acesta a precizat cum au decurs ședințele de pregătire la Parma și așteaptă restartul în campionatul din Italia. Portarul care și-a făcut junioratul în Ghencea și în Ștefan cel Mare și-a exprimat optimismul în privința viitorului său.

“Am început de o săptămână să facem antrenamente normale și e mult mai bine decât mă așteptam. Mă așteptam să fie puțin mai greu la început, dar se pare că suntem în formă toată echipa. Vom vedea ce ce va fi din vară. Trebuie să se ia o decizie de pe 30 încolo, că vor fi probleme cu contractele, cu împrumuturile. Mă gândesc să mă pregătesc foarte bine, să fiu din nou în forma în care eram înainte de începutul carantinei. Sunt optimist, nu văd niciun un obstacol care să mă oprească să îmi ating obiectivul”, a precizat Ionuț Radu, portar împrumutat în acest sezon de Inter la Parma.

Tânărul fotbalist anunță că dorește să devină cel mai bun portar al lumii.

“Acesta e obiectivul meu: să fiu printre cei mai buni, să muncesc și să fiu printre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai mai buni, dacă nu chiar cel mai bun din lume! Că va fi Inter, că va fi altă echipă, un fotbalist trebuie să se adapteze la orice provocare. Niciodată nu se știe ce va fi în fotbal. Eu am crescut la Inter și îi datorez foarte mult Interului pentru ce am, pentru ce sunt și aș vrea să răsplătesc tot ce mi-au dat ei”.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a portarului este de 9,5 milioane de euro.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!