Meniu dezgustător la Spitalul Județean Baia Mare: supă de pui cu pene. Anchetă demarată de managerul unității medicale

7
Publicitate

Pacienții se plâng de mâncarea primită la Spitalul Județean din Baia Mare. Una dintre mamele internate la secția de Prematuri susține că a primit supă de pui cu pene. După ce aceste acuzații au fost făcute publice, managerului spitalului a anunțat că a demarat o anchetă și ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă, după ce îl va identifica pe angajatul responsabil, scrie observatornews.ro.

De asemenea, se pare că directorul unității medicale nu știa că mamele de la secția de Prematuri primesc feluri de mâncare atât de “controversate” și l-a trimis pe șeful de la departamentul de achiziții să verifice aceste aspecte, scrie sursa citată.

“Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă. Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil. Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale, potrivit observatornews.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!