Medicul oftalmolog Monica Pop, reacție dură cu privire la obligativitatea certificatul verde: “Este un act politic și în niciun caz medical”

Publicitate

Reacție dură a doctorului oftalmolog Monica Pop după ce membrii Guvernului sunt foarte aproape de a adopta Legea certificatului verde și de-ai obliga pe angajați să se vaccineze. Medicul a transmis că acest lucru este un document politic și nu unul medical, așa cum ar trebui să fie.

Totodată, medicul oftalmolog a cerut vehement autorităților din România să explice de ce apar cazuri noi de infecții cu Covid în țările în care o mare parte din populație este vaccinată.

„În primul rând toată discuția se învârte în jurul unui singur element şi anume certificatul verde. Certificatul verde este un act politic şi în niciun caz medical. Este cu totul altceva. S-a demonstrat clar că vaccinarea nu oprește pandemia, vaccinarea este una, iar răspândirea bolii este cu totul altceva. Cum este posibil ca un vaccinat care poate fi infectat să fie liber doar pentru că este vaccinat?

Concluzia este foarte clară. Vaccinarea face doar ca formă de boală pe care o face vaccinatul să poată să fie atenuată, dar nu are nicio legătură cu răspândirea bolii.

Singura formulă este: testare, vaccinare, izolare şi medicație existentă. Aşa cred că s-ar termina pandemia asta foarte repede

De ce nu ieșiți să explicați? Populația plătitoare de dări și asigurări, inclusiv salariile voastre, trebuie informată!

Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări, zeci de mii, care tot crește zilnic? Sutele de mii de noi infectări de acolo sunt, deci, clar, de la vaccinați, dacă populația e vaccinată în mare proporție, nu? Atunci? Iar la noi, cu mult mai puțin vaccinați, număr de nou infectați și decese este în mare scădere Spune ministrul sanătății din Anglia că se umplu spitalele londoneze?!

De ce spitalele, dacă mai toți sunt vaccinați?! Nu trebuia, după cum spuneți mereu, ca vaccinații să facă forme ușoare și să nu ajungă în spitale?!Doar să se izoleze și să facă tratament la domiciliu, nu?!”, a precizat medicul Monica Pop.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!