Medicul Monica Pop: “Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări?”

Publicitate

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj adresat oficialilor români care, susține ea, nu le transmit oamenilor informațiile complete. Astfel, aceasta este nedumerită în legătură cu situația țărilor europene care au o rată foarte mare de vaccinare, iar, cu toate acestea, valurile de coronavirus lovesc de fiecare dată, la fel de agresiv.

Astfel,  aceasta se arată indignată de faptul că oamenii nu se bucură de o comunicare perfectă din partea statului, ori din partea medicilor. Principala nedumerire este legată de faptul că în țările în care rata de imunizare este foarte mare, ceea ce ar trebui să însemne că oamenii sunt protejați de virus.

Cu toate acestea, Monica Pop nu înțelege cum de ministrul sanătății din Anglia a anunțat că se umplu spitalele londoneze:

“De ce spitalele, dacă mai toți sunt vaccinați?! Nu trebuia, după cum spuneți mereu, că vaccinații sa facă forme ușoare si sa nu ajungă in spitale?! Doar să se Izoleze si sa facă tratament la domiciliu, nu?!!!
Aveți explicații?! Adevărate?!
Haideți, că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor critici ( tot mai multi, deja toate posturile tv și toată media), ați excelat !!!
O vorbă bună, de încurajare, pentru bieții români oprimați, nu ați găsit niciodată!!! Să le fi dat măcar o speranță! Dimpotrivă! Numai amenințări și opresiune!!!” scrie Monica Pop pe pagina sa de Facebook.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!