Medicul Flavia Groșan a luat încă o dată atitudine: “Nu mă speriați cu rușii, cu electrica, cu omicronul și alte bazaconii”

Publicitate

Medicul pneumolog Flavia Groșan, cea care a luat atitudine în fața valurilor precedente de Coronavirus, s-a întrebat, în mod ironic, de ce nu suntem lăudați pentru această reușită, având în vedere că în urmă cu puțin timp eram numiți „idioții” Europei.

Să nu primim noi zilele astea din partea experților europeni și autohtoni, nicio felicitare, niciun mesaj de încurajare, nimic, nimic. Suntem verzi de mama focului, suntem ultimii din lume ca număr de infectări.

Slavă Domnului, s-au redus și decedații. Hai, că nu suntem noi cei mai indisciplinați oameni de pe continentul Ăsta. Nu, nu. Amin.

PS: Așteptăm felicitările, a scris Flavia Groșan pe pagina sa de socializare.

De asemenea, aceasta a atras atenția asupra faptului că, din punctul ei de vedere, sunt foarte multe știri care sunt făcute publice deși sunt false. Una dintre acestea este cea a creșterii prețurilor la produsele de bază. Medicul consideră că acest lucru nu reprezintă o realitate, ci mai degrabă o metodă prin care oamenii sunt alertați, fără rost, de autorități, pentru a menține panica generală.

Eu nu înțeleg jelania asta la toate posturile tv în legătura cu absența și creșterea prețului la produsele alimentare. Omul meu a fost astăzi în piață și prin prăvălii. Găsești tot ce ți trece prin cap. Si nici prețul nu mi s a părut mai mare. Minunate produse.

PS: Eu m am ales cu un badog de răcitură, tot plângându-mă că mor de poftă. Și m-am gândit, nu mai bine de Anul Nou să mi le comand eu, decât să stau sa fierb 4 ore la ele? Și sunt alături și de producătorii locali. Știți cât de dragi îmi sunt. Amin.

PPS: Sunt în concediu de odihnă. Nu mă speriați cu rușii, cu electrica, cu căldura, cu omicronul și alte bazaconii. Om scoate-o noi la capăt”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!