Medalie de argint pentru o sportivă de la CS Târgoviște la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu

Publicitate

Dâmbovițeanca Ștefania Huiu a impresionat din plin la ediția din acest an a Campionatului Mondial de Karate Goju Ryu, găzduită de localitatea Foligno (Italia), în perioada 7-11 septembrie.

Sportiva de la CS Târgoviște a obținut medalia de argint, la junioare, cu echipa României în proba de kumite a concursului pe echipe. Karateka clubului dâmbovițean a avut parte de o evoluție foarte bună pe durata competiției. În disputa pentru aur, echipa României a fost învinsă de cea a Italiei.

La ediția din acest an a Campionatului Mondial, echipa „tricoloră” de kumite junioare a fost alcătuită din sportive de la CS Dinamo București, Steaua București, Cobra București și CS Târgoviște.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a participat la Campionatul Mondial și care a avut o evoluție pozitivă a fost Alexandru Munteanu. Tot la juniori, dar la kumite individual,  Munteanu a cedat în primele faze ale întrecerii, la categoria -61 kg, fiind eliminat de un adversar din Germania.

Cei doi sportivi au fost însoțiți în Italia de Ionuț Munteanu, antrenorul secției de karate a Clubului Sportiv Târgoviște. În calitate de arbitru a făcut deplasarea și târgovișteanul Octavian Pomârleanu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!