Meci de totul sau nimic pentru Chindia Târgoviște, la startul play-out-ului. Înfruntare cu Hermannstadt

Publicitate

Ionuț Parghel

Chindia Târgoviște debutează în această după-amiază în play-out-ul Ligii 1. Pe teren străin, de la ora 18.00, dâmbovițenii înfruntă pe FC Hermannstadt, într-un meci de care pe care.

Înaintea duelului direct, cele două formații sunt vecine de clasament, cu același număr de puncte: 13. Hermannstadt se află pe locul 5, iar echipa antrenată de Viorel Moldovan pe 6, clasându-se pe loc de baraj.

Disputa se anunță una infernală pentru târgovișteni. Aceștia nu au reușit să învingă niciodată formația din Sibiu în acest sezon, după ce au avut loc numai puțin de trei confruntări între cele două formații. În disputele din turul campionatului și în Cupa României, faza 16-imilor, victorioasă a devenit Hermannstadt, cu 2-1, și respectiv 1-0. În schimb, partida din turul campionatului s-a sfârșit nedecisă, 1-1.

La startul play-out-ului, ambele formații păstrează un avantaj fragil, față de ultimele două clasate, Poli Iași (12p) și FC Voluntari (11 p). În ultima rundă a campionatului, Chindia a încheiat la egalitate meciul cu FCSB (1-1), iar Hermannstadt a cedat cu 0-2, jocul cu Voluntari.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște/ Marian Sterea

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!