McDonald’s Târgoviște face angajări. Se oferă salariu atractiv și tichete de masă

Publicitate

McDonald’s Târgoviște face angajări în următoarele zile. Primul restaurant fast-food McDonald’s care va fi deschis la Târgoviște caută să angajeze lucrători comerciali. Recrutările din următoarele zile vor fi ultimele până la marea deschidere a restaurantului.

Se oferă salariu atractiv și bonuri de masă. Cei care doresc să lucreze la McDonald’s pot suna la numărul de telefon 0723 036 975 pentru a fi programate la un interviu.

McDonald’s este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32 000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de țări.

McDonald’s a deschis primul restaurant în România pe 16 iunie 1995, în Unirea Shopping Center din București. A fost primul pas în construirea unei povești de succes, care se dezvoltă în fiecare an.

În 2016, McDonald’s în România a devenit Premier Restaurants România, ca urmare a parteneriatului pentru dezvoltare încheiat cu Premier Capital, compania malteză care coordonează operațiunile McDonald’s din șase țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Astăzi, McDonald’s are peste 80 de restaurante în 25 de orașe din România și este liderul pieței de restaurant cu servire rapidă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!