MC Ranin, managerul Teatrului ”Tony Bulandra”, propus pentru titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târgoviște! Cine îl susține extrem de puternic

Publicitate

Zilele municipiului Târgoviște se apropie cu pași repezi! Ca în fiecare an, vechea cetate de scaun a Țării Românești va fi sărbătorită în prima parte a lunii septembrie. Unul dintre evenimentele care vor fi marcate de Zilele Cetății Târgoviște va fi ceremonia de înmânare a diplomelor de cetățean de onoare al municipiului.

În acest an an, USR Târgoviște susține ca titlul de cetățean de onoare al orașului Târgoviște să fie acordat lui Mihai Constantin Ranin, managerul Teatrului „Tony Bulanadra” Târgoviște.

„Vin Zilele Cetății Târgoviște, noi, cei din USR Târgoviște îl susținem pe domnul Mihai Constantin Ranin, managerul Teatrului Tony Bulandra, pentru conferirea titlului de Cetățean de Onoare.

Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, Târgoviște, se pregătește de sărbătoare, cu ocazia Zilelor Cetății, iar noi, cei din USR Târgoviște, ne-am gândit că nu există un mai bun prilej ca acesta să le mulțumim oamenilor care și-au pus amprenta în mod real asupra vieții târgoviștenilor.

Când ne gândim la viața culturală târgovișteană, cel mai bun exemplu ne este domnul Mihai Constantin Ranin, managerul Teatrului Tony Bulandra, motiv pentru care am decis să susținem în cadrul Consiliului Local Municipal Târgoviște un Proiect de Hotărâre privind conferirea titlului de Cetățean de Onoare domniei sale.

Suntem convinși că inițiativa noastră va fi susținută de toți ceilalți consilieri, indiferent de culoarea politică, mai cu seamă că activitatea domnului Mihai Constantin Ranin nu are nevoie de prea multe comentarii.

Cum faptele vorbesc de la sine, vă mulțumim distinse maestre, Mihai Constantin Ranin!”, a transmis Marius Calomfirescu, președintele USR Târgoviște.

Totodată, această inițiativă este susținută în totalitate și de deputatul USR Daniel Blaga.

„Visez mult. De aici cred că mi se trag toate. Am visat să văd cât mai multă artă şi asta am făcut, uneori străbătând lumea.

Am visat să fiu fericit şi am fost. Cine ar mai putea face o asemenea afirmaţie?

Acum visez să transversez toate artele şi asta fac. Mă îmbăt de artă în artă” – Mc Ranin

USR l-a propus cetățean de onoare al municipiului Târgoviște pe domnul Mihai Constantin Ranin, managerul și întemeietorul Teatrului Tony Bulandra.

O veste excelentă din partea colegilor din Organizația USR Târgoviște, care l-au propus cetățean de onoare al municipiului Târgoviște pe domnul Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra.

O asemenea inițiativă nu poate decât să mă bucure sincer, mai cu seamă că datorită maestrului Mc Ranin s-a vorbit și s-a auzit de municipiul Târgoviște peste mări și țări.

Domnia sa ne lasă moștenire un teatru care a îmbogățit viața culturală dâmbovițeană, vestitul Festival Internațional BABEL, de un succes extraordinar, dar și numeroasele inițiative culturale organizate periodic la Târgoviște.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi, pentru oraș, pentu județ, domnule Mihai Constantin Ranin și sper că toți consilierii locali municipali din Târgoviște vor fi de acord cu proiectul propus de colegii mei din USR Târgoviște și vă vor susține pentru acordarea acestei distincții pe deplin meritate”, a transmis și Daniel Blaga.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!