Măsuri drastice anunțate după cozile imense de la benzinării! Ministrul Economiei: “Operatorii din piață trebuie să înțeleagă că benzina și motorina nu sunt produse oarecare”

Publicitate

Isteria cozilor din benzinării nu va rămâne fără urmări! Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat măsuri drastice în acest sens. După cozile interminabile de la stațiile PECO, specialiștii analizează posibilitatea introducerii de licențe de operare pe piața de carburanți din România.

“Operatorii din piață trebuie să înțeleagă că benzina și motorina nu sunt produse oarecare. Prețul lor poate afecta grav economia națională și de aceea statul nu poate fi indiferent.

Pe termen mediu și lung analizăm posibilitatea introducerii de licențe de operare pe piața de carburanți din România. Intenția Ministerului Economiei este ca în cadrul acestor licențe să introducem reguli mult mai stricte privind comercializarea carburanților. Nu putem asista impasabili cum unii își îngroașă profiturile pe seama distrugerii noastre economice”, a precizat ministrul Economiei, potrivit stiripesurse.ro.

Sancțiunile ar putea merge până la suspendarea sau anularea licenței

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!