Mașini de poliție și de jandarmerie, făcute praf de un TIR, în Sălaj. Un jandarm a fost rănit

Publicitate

O mașină de de poliție și una de jandarmerie au fost distruse, vineri de dimineață, după ce șoferul unui TIR, care a scăpat mastodontul de sub control. Accidentul violent s-a produs pe DN1F, în fața postului de poliție din Sânmihaiu Almașului, județul Sălaj. Ambele autospeciale se aflau în afara carosabilului. În urma accidentului, un jandarm a fost rănit.

Din primele verificări efectuate de polițiști, un asamblul de vehicule, care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Argeș, a avariat o autospecială de poliție, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliție Sânmihai Almașului și s-a oprit în gardul și peretele unui imobil.

În autospeciala de jandarmi se afla un jandarm, care a fost ranit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul, format dintr-un polițist și un jandarm, era de serviciu în zona Secției 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente pentru a stabili cauzele și condiții producerii accidentului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!