Mașină răsturnată în Dâmbovița! Două persoane rănite și un stâlp distrus

Publicitate

Seria accidentelor violente continuă în județul Dâmbovița! Joi de dimineață, două persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a răsturnat pe raza satului Lazuri, comuna Comișani, în jurul orei 08.00.

După ce au primit primul ajutor de la paramedici, victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Cel mai probabil, accidentul s-a produs din cauza vitezei. În calea sa, autoturismul marca Mercedes a distrus și un stâlp de electricitate.

Pentru asigurarea zonei accidentului au acționat pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD. Tot acolo s-a deplasat și un echipaj SAJ Dâmbovița.

“Intervenție în cazul unui accident rutier în comuna Comișani, sat Lazuri, strada Principală. Din primele informații un autoturism este răsturnat și nu există victime încarcerate.

La locul evenimentului rutier pompierii au identificat două persoane rănite care nu erau încarcerate. Acestea au primit primul ajutor la locul accidentului și au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ Dâmbovița”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Polițiștii ajunși la fața locului efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate imprejueările nefericitului eveniment rutier.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!