Mașină căzută într-o râpă din apropierea cabanei Dichiu, din Munții Bucegi

Publicitate

Un autoturism a fost găsit într-o râpă în apropiere de Cabana Dichiu, din Munții Bucegi. Mașina  fost descoperită, miercuri de dimineață, de jandarmii montani și salvamontiștii dâmbovițeni, care patrulau prin zonă.

În urma verificărilor efectuate de aceștia, a reieșit faptul că în autovehicul nu se afla nimeni, iar cel mai probabil, turiștii din autoturismul căzut în râpă, pe parcursul serii de marți, au fost preluați de o altă mașină.

“Jandarmii montani de la Postul Peștera și salvamontiștii au intervenit astăzi, 6 ianuarie, în urma unui apel la 112, pe DJ 713 Dichiu – Cuibul Dorului.

La aproximativ 700 de metri de cabana Dichiu, pe drumul județean au observant că parapetul metalic era deteriorat, iar într-o râpă, la circa 50 de metri distanță se afla un autovehicul avariat.

Jandarmii montani și salvamontiștii s-au deplasat spre mașină și au constatat că în aceasta nu se afla nimeni.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că turiștii din autovehiculul răsturnat în râpă au fost preluați de către altă mașină în seara zilei de 5 ianuarie a.c., imediat după producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmbovița.

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munții Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă 112, pentru a solicita ajutorul jandarmilor montani.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!