Mărturiile cutremurătoare ale fotbalistului băgat în spital la un meci de judeţ! ”Am văzut moartea cu ochii. Am o gaură în cap”. Starea sa nu este prea bună

Sursă foto: dambovitapenet.ro
Publicitate

Ionuț Parghel
Marius Zidăroiu, fotbalist la Unirea Bucșani, a văzut moartea cu ochii pe stadionul din Răcari, miercuri după-amiază. Fostul jucător al lui FCM Târgoviște a fost snopit în bătaie la finalul meciului dintre Unirea Răcari – Unirea Bucșani (0-2), ce a contat pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Imediat, după ultimul fluier al arbitrului Ion  Oncescu, asupra fotbalistului de la Bucșani au tăbărât numai puțin de cinci componenți ai formației gazdă, care după ce l-au prins, l-au jucat în picioare. După ce-a scăpat ca prin minune de moarte, Zidăroiu a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde i s-au acordat îngrijirile necesare. Revenit din starea de inconștiență, fotbalistul Unirii Bucșani are nevoie de mai multe zile de internare pentru a se pune din nou pe picioare. “Sunt la perfuzii. Mi-au făcut un tomograf, dar nu mă simt prea bine. Am o gaură în cap. Am fost călcat în picioare. Am văzut moartea cu ochii. M-au jucat în picioare, am ajuns la spital inconștient. Doctorii mi-au spus deocamdată că sunt binișor, sper să-mi revin. Cert e faptul că mai multe zile voi fi sub supravegherea medicilor”, ne-a declarat din spital Marius Zidăroiu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!