Mărturia mamei adolescentei lovită de un taximetrist pe o trecere de pietoni din Târgovişte. “Fata are pierderi de memorie. Nu a mai ştiut nici măcar câţi ani are”

Publicitate

Aşa cum am relatat zilele trecute, o adolescentă de 17 ani a fost lovită de un taximetrist pe o trecere de pietoni din Târgovişte. Din fericire, fata se află în afara oricărui pericol, însă este traumatizată, aşa cum este firesc.

Iniţial, s-a crezut că fata are 7 ani, cum a comunicat dealtfel şi IPJ Dâmboviţa, însă vârsta sa este de 17 ani. Întrebată la faţa locului ce vârstă are, fata, care suferise o pierdere de memorie în urma loviturii, a spus că are 7 ani. “Din cauza loviturii, fata are pierderi de memorie. După accident, când au întrebat-o câţi ani are, a spus că are 7 ani, dar de fapt are aproape 17 ani. Nu a mai ştiut nici câţi ani are. La prima vedere părea accidentată uşor, dar fetiţa a rămas cu pierderi de memorie. Nu este uşor, nu mai zicem de durerile care le are. Dacă s-a spart parbrizul maşinii după ce a dat cu capul de el, cât de uşor este? Oare poate cineva să înţeleagă durerea unei mame când îşi vede copilul trântit pe spate pe jos plângând şi zicând că o dor toate cele? Fata a intrat în depresie. Este foarte greu.”, a mărturisit mama fetei lovită pe trecere
Şoferul taxi-ului este în vârstă de 65 de ani şi cel mai probabil a fost neatent.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!