Marius Marinoff despre situația gunoaielor din București: “Noi aruncăm gunoaie într-o groapă de gunoi care este neautorizată”

Publicitate

Marius Marinoff, președintele Asociației pentru Reciclare și Management Integrat al Deșeurilor, a vorbit despre problema gunoaielor de pe străzile Capitalei, spunând că este o problemă cu adevărat reală, care pune multe semne de întrebare referitoare la implicarea conducătorilor locali.

“Noi încă mai găsim un locşor unde să mai aruncăm gunoaie. Uitaţi-vă la gropile de gunoi din Bucureşti care, real, sunt astăzi neautorizate. Noi astăzi – Bucureştiul – suntem cel mai mare infracţionist. Noi aruncăm gunoaie într-o groapă de gunoi care este neauturizată. Şi-a depăşit regimul de înălţime, are  o grămadă de probleme. Dacă noi suntem infracţionist, ca stat, ce să-i mai spunem unui amărât care are un business de cinci angajaţi şi a fost presat de situaţia cu Covid şi nu mai ştie cum să plătească salariile şi taxele la stat, dacă eu ca şi stat nu dau un exemplu”, a declarat Marius Marinoff, potrivit Dcnews.ro.

În acest an, România a avut de trecut mai multe provocări din partea mediului, fiind implementată recent și directiva europeană privind limitarea impactului unor produse din plastic, scrie Dcnews.ro.  De asemenea, în următoarea perioadă vor fi puse în aplicare mult mai multe proiecte de la Uniunea Europeană care au ca scop limitarea poluării în România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!