Marea relaxare nu priește șoferilor! Serie de accidente pe șoselele din Dâmbovița, în ultima zi de stare de urgență

Publicitate

Un adevărat val de accidente rutiere s-a înregistrat, astăzi, 14 mai, pe șoselele din Dâmbovița, cu o zi înainte de ieșirea din starea de urgență. Îmbucurător a fost faptul că în urma tamponărilor nu a existat nicio victimă.

Primul accident al zilei, potrivit ISU Dâmbovița, a avut loc în localitatea Nucet. Un autoturism a intrat într-un canal cu apă. Din fericire, accidentul a fost unul fără victime. Pe lângă polițiști, la fața locului s-au deplasat și pompieri din cadrul Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu 1 ASAS.

Al doilea accident s-a consumat pe raza municipiului Moreni. Și aici, tamponarea a fost una fără victime. Numai că la fața locului, pe lângă polițiști s-au deplasat pompierii morenari, care au intervenit cu 1 ASAS și un echipaj SMURD.

Ultimul accident de circulație, dar trebuie să ținem cont că ziua nu s-a terminat, s-a produs pe raza comunei Voinești. Din fericire, în urma coliziunii nu a existat nicio victimă. La fața locului au ajuns polițiștii și pompierii Gărzii de Intervenție Voinești, cu un 1 ASAS și un echipaj SMURD.

Din câte se observă, șoferilor dâmbovițeni și nu numai, măsurile de relaxare nu prea le priesc. Mai mult de atât, majoritatea dintre aceștia nu a înțeles mai nimic despre această relaxare. Așadar, nu trebuie să ne mai plângem! Ne merităm soarta!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!