Marco Dulca a răbufnit după arbitrajul dezastruos din meciul dintre Chindia și Rapid! “Tot timpul am fost dezavantajați. Mai aveam un pic și vomitam pe teren”

Publicitate

Supărarea a reprezentat cuvântul de ordine în rândul jucătorilor de la Chindia Târgoviște la finalul meciului cu Rapid București, încheiat la egalitate, scor 2-2. Mâhnirea în rândul fotbaliștilor dâmbovițeni a apărut după ce „feroviarii” au egalat nemeritat, în minutul 88, după o mare eroare de arbitraj.

Mijlocașul Marco Dulca a fost extrem de nervos la sfârșitul jocului cu “giuleștenii”. Acesta a acuzat în termeni extrem de duri arbitrajul, după ce echipa sa a evoluat toată repriza secundă cu doi jucători mai puțin și pe final de joc a fost egalată dintr-un gol eronat, marcat de rapidiști dintr-o poziție clară de ofsaid.

“Nu e normal, tot timpul suntem dezavantajați. Noi am tăcut. Când arbitrează în Champions League e perfect totul, când arbitrează în România, greșeli doar împotriva echipelor mai mici! Arbitrați corect! Al doilea gol, ofside de un metru. Ce facem? Cu doi oameni în minus, tragem de noi tot meciul, alergăm, mai aveam un pic și vomitam pe teren, iar dintr-o greșeală de arbitraj noi pierdem trei puncte.

E foarte mare dezamăgirea. Am auzit acum în studio că Rapid n-a câștigat din cauza vremii, că a venit vremea rece și de aceea. Cum poți să vorbești așa ceva? De ce nu se vorbește de Chindia? Cu doi oameni în minus a ținut piept Rapidului. Cu FCSB, la fel, greșeli de arbitraj, tragem de noi, pierdem în ultima secundă.

Nu e normal așa ceva. Campionatul trecut, campionatul ăsta, la fel. Noi suntem o echipă mică, luptăm, dar vrem să avem aceleași drepturi ca celelalte echipe. Dacă luăm toate punctele pierdute în anul trecut, eram pe loc de play-off. La fel și în campionul ăsta”, a transmis pentru Look TV, Marco Dulca la finalul întâlnirii cu Rapid.

Sursă foto: Chindia Târgoviște/Marius Tudor

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!