Marco Dulca ar putea reveni la Chindia Târgoviște. Mijlocașul, tachinat serios de președintele clubului dâmbovițean: „Da, da, are vreo 10 oferte din străinătate”

Publicitate

Mijlocașul Marco Dulca ar putea reveni, în această iarnă, la Târgoviște! Jucătorul, care s-a despărțit în această săptămână de FCSB, se află în tratative cu oficialii clubului dâmbovițean pentru revenirea la Chindia.

Cum este dorit și de un club din străinătate, Dulca a ezitat în prima fază să semneze cu clubul târgoviștean, Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare, se va clarifica în totalitate situația mijlocașului defensiv de 23 de ani.

Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, a confirmat că a discutat cu Marco Dulca despre revenirea sa la Târgoviște, dar în același timp, conducătorul grupării dâmbovițene l-a și ironizat pe fotbalist.

„N-am rezolvat transferul. Nu ştiu de unde a apărut treaba asta. E adevărat că am vorbit cu el, dar urmează să stabilim totul săptămâna viitoare. Am vorbit şi cu tatăl lui, dar a rămas ca săptămâna viitoare să ne reauzim.

Dar nu e în cantonament, aşa cum înţeleg că s-ar fi spus. Noi ni-l dorim, dar cu cât întârzie mai mult trebuie să ne luăm alte măsuri. Sincer, am discutat şi cu el şi cu tatăl lui, dar în momentul de faţă nu e nimic rezolvat.

„Da, da, are vreo 10 oferte din străinătate. Nu ştiu dacă are oferte din afara ţării”, a spus Marcel Ghergu, potrivit prosport.ro. 

Marco Dulca a mai evoluat la Chindia în perioada 2020-2022, iar vara trecută a fost achiziționat de FCSB, în schimbul a 250.000 de euro. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a mijlocașului este de 800.000 de euro.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!