Marcel Ciolacu, la Târgoviște: ”Nici un municipiu reședință de județ, condus de un primar PSD, nu a primit nici un ban de la Guvernul Orban”

Publicitate

Marcel Ciolacu, președintele PSD, s-a aflat astăzi în vizită în Dâmbovița, pentru a transmite un mesaj de susținere a tuturor candidaților partidului la alegerile locale!

Liderul social democrat a ținut să-și expună punctul de vedere față de situația revoltătoare înregistrată la nivelul municipiului Târgoviște, ”pedepsit” de Guvernul PNL la rectificarea bugetară dinainte de începerea noului an școlar, în condiții dificile, generate de pandemia de COVID-19.

Președintele Ciolacu a declarat, printre altele: ”Cum era de așteptat, prioritățile primarilor nu au fost cele pe care le așteptam noi, neapărat politice, ci au fost în primul rând administrative. Domnul primar al municipiului Târgoviște mi-a adus la cunoștință că sunt 20.700 de elevi care au început școala în municipiu și de la Guvernul Orban, pentru prima oară în istoria României, a primit zero lei.

Nici un municipiu reședință de județ, condus de un primar PSD, nu a primit nici un ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii președintelui Iohannis sau despre «România normal» pe care ne-o promitea domnul președinte Iohannis, vorbim de banii noștri, și ai mei și ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează prim-ministrul României, pe care în loc să-i direcționeze către adevăratele probleme și priorități ale românilor, i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari”, a transmis Marcel Ciolacu.

Alături de președintele PSD, la Târgoviște, au mai fost prezenți Paul Stănescu (secretar general al PSD) și Vasile  Dâncu (președintele Consiliului Național PSD).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!