Mama și copilul, răniți grav în accidentul teribil de la Lungulețu, duși la spitale din București

Publicitate

Un accident teribil s-a produs, duminică seara, pe DN 7, pe raza comunei Lungulețu. O mamă și copilului acesteia, în vârstă de 9 ani, au fost loviți în plin de o mașină condusă de o tânără de 27 de ani. În urma impactului, ambele persoane au fost rănite grav.

După ce au fost stabilizate, potrivit SAJ Dâmbovița, victimele au fost transportate de urgență la spitale din București, pentru îngrijiri și investigații medicale. Astfel, cele două persoane rănite au ajuns la spitalele “Elias” și “Grigore Alexandrescu”.

“În seara de 17.09.2023, în localitatea Lungulețu, au fost alocate 3 ambulanțe ale SAJ DB ( două echipaje tip B2 si un echipaj C1) pentru două victime rezultate din accident rutier, un copil și mama lui.

Victimele au primit primul ajutor, au fost stabilizate și ulterior transportate la spitale din București (Spital Elias și Spital Grigore Alexandrescu).

Viața are prioritate! Conduceți cu grijă! Nu traversați neregulamentar strada!”, se arată într-o informate a Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița.

Accident înfiorător în Dâmbovița! Un copil de 9 ani și o femeie, spulberați de un autoturism. Minorul a fost acroșat de două mașini

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!