Majorat cu 44 de persoane,“spart” de polițiști în Dâmboviţa. Ce amenzi au primit petrecăreții | VIDEO

Publicitate

Un  majorat cu 44 de persoane a fost oprit, sâmbătă, în comuna Băleni, județul Dâmbovița. Oamenii legii au aplicat amenzi drastice tuturor participanților. Fiecare participant a fost sancționat cu câte 1 000 de lei, iar administratorul localului cu 10 000 de lei. Petrecăreții au încălcat prevederile antipandemice a anunțat IPJ Dâmbovița.

“La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe raza localității Băleni, se desfășoară un eveniment privat.

Polițiștii s-au deplasat deplasat la o sală de evenimente private, unde au constatat că se desfășoară o petrecere de majorat, la care au participat 44 de persoane, fiind încălcate prevederile legale în vigoare.

Pentru nerespectarea normelor Legii nr. 55/2020, administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 10 000 de lei, iar participanții la eveniment au fost sancționați cu amenzi de 1 000 de lei, fiecare”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!