Mai sunt câteva zile în care pot fi votate proiectele din Concursul „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia”. Târgoviștea și județul Dâmbovița participă cu mai multe proiecte

Publicitate

Mai sunt câteva zile în care pot fi votate proiectele din cadrul Concursului „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”.

Până la 1 noiembrie, municipiul Târgoviște participă la acest concurs cu nu mai puțin de 10 investiții, care se regăsesc în domeniile: eficiență energetică (3 proiecte); dezvoltare urbană (un proiect); regenerare urbană (3 proiecte); educație (3 proiecte);

Cei care doresc să voteze pot accesa linkul următor, alegând un proiect din fiecare domeniu: https://concurs.adrsm.ro/

Potrivit primarului Cristian Stan, se oferă și premii pentru votanți: ADR Sud-Muntenia va acorda, prin tragere la sorți, trei premii ce constau în city-break-uri în zonele turistice din regiunea Sud-Muntenia.

„Dar, cel mai important: astfel de concursuri, întreceri, provocări reprezintă o aducere împreună a noastră, într-un efort comun de a vorbi și altora despre orașul nostru drag. Pentru unii o joacă, pentru unii un lucru serios, pentru cei mai mulți și una și alta: o șansă de promovare a orașului, cu toate cele frumoase ale lui.

Da, și recunosc: sunt competitiv și îmi place să câștigăm. Haideți să fim primii, din nou! Ne mobilizăm?” este mesajul transmis de primarul municipiului, Cristian Stan.

În momentul în care votați, deoarece trebuie să alegeți un proiect pentru fiecare categorie pentru validarea votului și intrarea la tombola cu premii, puteți alege celelalte proiecte cu care este înscris județul Dâmbovița, per ansamblu.

Vă reamintim că Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia organizează concursul în perioada 1 august-1 noiembrie 2023.

Premierea câștigătorilor se va face în cadrul Galei „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”, organizată în luna noiembrie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!