Mai mulți sponsori alături de Chindia Târgoviște în noul sezon competițional! Rămâne de văzut cine va deveni principalul sponsor

Publicitate

Pe noul echipament de joc al Chindiei Târgoviște vor apărea mai mulți sponsori în noul sezon competițional.

Pe lângă numele asociațiilor, Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, pe tricoul de joc al roș-albaștrilor vor apărea numele altor patru sponsori importanți: Worm, Cata Cars, Beda și Proactiv, ultima societate comercială alăturându-se clubului târgoviștean în această săptămână. Reprezentanții societății Proactiv au susținut, joi, o conferință de presă în acest sens, la care au luat parte și reprezentanți ai Chindiei Târgoviște.

În schimb, rămâne de văzut cine va deveni principalul sponsor al Chindiei în noul sezon. În ultima perioadă s-a vehiculat tot mai mult că fie Arctic, fie Supercom, va deveni sponsorul principal al grupării dâmbovițene. Un lucru cert e fapt că Arctic vrea să vină la Chindia doar în condițiile în care echipa va juca la Târgoviște și nu pe alt stadion așa cum se întâmplă acum.

Pe de altă parte, joi după-amiză, pe terenul sintetic din apropierea Complexului Turistic de Natație, clubul târgoviștean și-a prezentat echipamentul de joc,  jucătorii și staff-ul tehnic în prezența reprezentanților de la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița.

Mâine seară, de la ora 21.30, pe Arena Națională, Chindia va debuta în noul campionat al Ligii 1 împotriva lui Rapid București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!