Mai mulți șoferi din Dâmbovița s-au ales cu dosare penale pentru încălcarea regulilor de circulație

Publicitate

Polițiștii dâmbovițeni sunt zi de zi cu ochii pe șoferii care circulă prin Dâmbovița. Cei prinși pe picior greșit sunt aspru pedepsiți.

Joi, în urma unei acțiuni, mai mulți conducători auto s-au ales cu dosar penal după ce au încălcat regulile de circulație pe drumurile publice din județ.

Ieri, 23 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cobia au surprins un tânăr din localitate, în timp ce conducea un moped, deși nu poseda permis de conducere.

Din verificări, polițiștii au stabilit că mopedul nu era înregistrat în circulație.

De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din Târgoviște, a fost depistat de polițiști, pe raza localității Răzvad, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare a fost sub limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, un bărbat de 26 de ani, din Picior de Munte, a fost surprins, pe raza municipiului Târgoviște, conducând un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că acesta nu era înmatriculat în România, fiind pus în circulație de un tânăr, din Picior de Munte, care ar fi avut cunoștință despre acest lucru.

Un alt bărbat, aflat sub influența substanțelor psihoactive, a fost depistat la volanul unui autovehicul, în Târgoviște.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Pe numele tuturor bărbaților, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!