Mai mulți șoferi dâmbovițeni au fost prinși beți la volan în ultimele zile. Polițiștii le-au întocmit dosare penale

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii dâmbovițeni de la rutieră au depistat duminică și luni mai mulți bărbați care conduceau sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile publice din Dâmbovița.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, toți șoferii care au prinși beți la volan s-au ales cu dosare penale.

“În perioada 15-16 decembrie a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, patru bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, doi dintre aceștia nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,43 și 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat, de 39 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal 41, pe raza localității Cornățelu, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

Un alt bărbat, aflat în stare de ebrietate, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, însă ulterior i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice”.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!