Mai mulți invitați la o nuntă s-au înecat în fântână! Cum s-a întâmplat nenorocirea

Publicitate

Eveniment tragic la o nuntă în India! 13 dintre persoanele prezente s-au înecat într-o fântână în timpul ceremoniei. Din primele detalii se pare că victimele, toate femei și copii, stăteau pe o placă de metal care acoperea fântâna când aceasta s-a prăbușit sub greutatea lor, scrie dcnews.ro. De asemenea, încă două persoane au fost rănite.

Întreaga scenă a avut loc miercuri seara în cadrul tradiționalei ceremonii „haldi”, în care rudele aplică pastă de turmeric pe fețele mirilor ca semn al prosperității. După ce placa respectivă s-a rupt, 11 persoane au murit pe loc, în timp ce alte două au mai avut o șansă, însă au decedat în timp ce primeau îngrijiri medicale, scrie sursa citată.

Și alte lucruri inedite s-au mai întâmplat la nunți: potrivit informațiilor furnizate presei, doi miri din India au închiriat un avion privat și și-au organizat nunta în nori, cu mai bine de 160 de invitați, pentru a scăpa de restricțiile impuse de guvern. Imaginile de pe rețelele de socializare arată cum cei doi și invitații lor s-au înghesuit în aeronava închiriată, scrie sursa citată.

În statul Tamil Nadu, unde ar fi avut loc isprava, autoritățile nu permiteau decât 50 de invitați la nunți, după ce au fost impuse reguli de restricție mai dure din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. De asemenea, în urma acestor informații, autoritatea de zbor din India a lansat o investigație.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!