Mai mulți funcționari ai CJ Dâmbovița, cu sabia lui Damocles deasupra capului! Corneliu Ștefan a anunțat o reorganizare a instituției

Publicitate

Noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este pus pe fapte mari! Acesta își dorește o reorganizare a instituție în perioada următoare, astfel încât aceasta să funcționeze mai eficient.

Cum se vizează ca instituția să fie digitalizată și mai suplă nu este exclus să existe  concedieri în rândul angajaților.

“Voi avea o discuție cu toții angajații din Consiliul Județean Dâmbovița și vom face o reorganizare a CJD. Astăzi, eu cel puțin, nu cred că Instituția CJD se află la nivelul la care ar trebui să fie, iar din acest motiv sunt determinat să fac o reorganizare la nivelul instituției, împreună cu colegii mei.

Legat de proiectele care sunt în derulare în momentul de față, am spus și o mai repet:  vom continua toate proiectele și vom avea și alte proiecte ce au în vedere municipiul Târgoviște, CJD, dar  și toate locitățile din județul nostru.

Sunt foarte mulți funcționari astăzi la nivelul CJD care nu cred că își îndeplinesc ce au în fișa postului și, din punctul meu de vedere, mai ales că am lucrat în această instituție în calitate de funcționar public, dar și se vicepreședinte, văd astfel CJD, cu o structură suplă, care să fie mai eficientă pentru dâmbovițeni”, a transmis într-o conferință de presă noul președinte al CJ Dâmbovița.

La alegerile de la sfârșitul săptămânii trecute, Corneliu Ștefan a fost votat de 100 064 de dâmbovițeni, fapt ce a dus să aibă un procentaj de 46.17%.

Corneliu Ștefan își va începe mandatul în cursul aceste luni.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!