Mai mulți elevi dintr-un liceu din Câmpulung Muscel, prinși bând alcool în timpul cursurilor! Unul dintre ei a ajuns de urgență la spital

Publicitate

6 elevi de la Colegiul Tehnic Câmpulung Muscel, Argeș, au dat o petrecere cu alcool chiar în incinta liceului. Aceștia ar fi venit la școală cu alcool și s-au apucat să petreacă, uitând însă cadrul în care se află. Unul dintre elevi a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău din cauza cantității mari de alcool consumat, scrie ziarulobiectiv.ro.

„În ziua de 12 ianuarie, în jurul orei 10.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, unui elev din cadrul unei unități de învățământ liceal din municipiul Câmpulung i s-ar fi făcut rău, ca urmare a faptului că ar fi consumat alcool, alături de alți colegi. La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical, care a preluat minorul și l-a transportat la spital”, au transmis autoritățile.

Din verificările autorităților, se pare că este vorba despre 6 elevi din clasa a IX-a. În urma celor constatate, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/1991, celor șase elevi, pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. În același timp, au fost dispuse măsuri de prevenire, pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!