Mai multe străzi din comuna Aninoasa au intrat într-un amplu proces de modernizare! Primarul vrea drumuri ca-n palmă

Publicitate

Continuă proiectele de modernizare în comuna Aninoasa, din vecinătatea municipiului Târgoviște. Primarul Vlăduț Niculae, împreună cu echipa sa, și-a propus să ducă la îndeplinire toate planurile pe care le are și care urmăresc să contribuie la dezvoltarea comunei.

Cum își dorește drumuri ca-n palmă în localitate, edilul nu pierde deloc timpul în acest sens. Chiar dacă ne aflăm în plină iarnă,  lucrările pentru reabilitare  nu au fost oprite.

În această săptămână au debutat lucrările pentru modernizarea străzilor Eroilor, Constantin Pătru, Duzilor, Cherchez și Salcâmi, din satul Săteni.

“Suntem deja aproape la jumătatea lunii ianuarie și nu avem timp de pierdut. Au început la Săteni lucrările de profilare pe străzile care vor fi asfaltate imediat ce vremea ne va permite!

S-au stabilit ultimele detalii referitoare la soluțiile tehnice și sunt hotărât să urmăresc cu prioritate acest proiect, realizat in asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița! În scurt timp, bălțile din imagini vor fi istorie!”, a precizat primarul Aninoasei, Vlăduț Niculae!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!