„Madame Bovary”, în premieră la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște

Publicitate

Amânată din cauza unor motive medicale, premiera spectacolului „Madame Bovary”, după Gustave Flaubert, a avut loc pe 28 aprilie, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște.

Spectacolul de teatru-dans „Madame Bovary”, în regia și coregrafia Mălinei Andrei, este un studiu asupra relației complexe dintre actor și personaj, dintre regizor și actor, dintre expresivitate corporală și public, într-o încercare de a dezvălui straturile adânci ale psihologiei umane și ale societății în care personajele evoluează. Astfel, relația actor-public devine o punte subtilă între realitate și ficțiune.

„În loc să o prezinte pe Emma Bovary ca pe o eroină tragico-romantică sau ca pe o victimă a propriilor iluzii, regizoarea aduce în prim-plan portretul unei femei puternice și determinate, care se străduiește să își depășească condiția și să își redefinească propriul destin.

În scenografia semnată de Mc Ranin, fiecare detaliu scenic, de la decoruri la costume, este gândit pentru a sublinia și a amplifica emoțiile și temele abordate în spectacol.

Spectacolul «Madame Bovary» este o explorare profundă a naturii umane și a relațiilor complexe dintre personaje, subliniind puterea și vulnerabilitatea umană, într-un mod care invită publicul să reflecteze asupra propriilor iluzii și asupra modelării propriilor vieți”, arată reprezentanții teatrului.

Regia artistică, scenariul, coregrafia, universul sonor și conceptul video: Mălina Andrei

Decorul și costumele: Mc Ranin

DISTRIBUȚIE:

Emma Bovary – Oana Marcu

Charles Bovary – Radu Câmpean

Léon Dupuis / Un invitat la bal – Andrei Mărcuță

Rodolphe Boulanger / Un invitat la bal – Mircea Silaghi

Negustorul Lheureux / Un invitat la bal – Ilie Ghergu

Farmacistul Homai / Papa Rouault / Preotul / Un invitat la bal – Florin Georgescu Jr.

Călugărița / Țăranca / Nastasie – Cristina Dumitra

Următorul spectacol va avea loc pe 10 mai, la ora 19.

Puteți cumpăra bilete și de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/madame-bovary-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1423910/performance.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR27EeJJQ9h3HDSKx1HJua9KsVT4SoT_X4irg6-OASHPoBcnMT6-ouXQ-VQ_aem_ARAPV0byCta5gfQO-OthQNhuG98wkeIGpfKfDspDckHR5-C_a1lHTJclBtVEaxF5p5QwkGdOkf5k0cxOUxV-TZV_

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!