Luptătorul dâmbovițean Călin Petrișor se pregătește să facă din nou ravagii în ring! Campionul mondial ISKA va lupta în gala Dynamite Fighting Show

Sursă foto: Facebook Calin Petrisor
Publicitate

Luptătorul dâmbovițean Călin Petrișor se pregătește să facă din nou ravagii în ring! Campionul mondial de kickboxing din Găești va participa la finalul lunii martie la gala Dynamite Fighting Show, un spectaculos turneu piramidal, de categorie mijlocie, găzduit de orașul Baia Mare.

La acest turneu, care va avea loc pe 29 martie, subofițerul din Armata Română este unul dintre capii de serie. Călin Petrișor este campion mondial ISKA la profesioniști. Are cele mai multe meciuri în DFS dintre cei 8 participanți la turneul piramidal.

Alături de Călin Petrișor, la turneul piramidal vor mai lupta Alex Bublea, Andrei Varga, Marian Lăpușneanu, Valentin Mavrodin, Adrian Maxim, Costel Șchiopu și Darius Argyo.

Călin Petrișor a participat pe 24 februarie într-o gală de kickboxing, găzduită de localitatea Pordenone, din Italia. În cadrul turneului de 4, sportivul găeștean, antrenat de Dan Mocanu a fost învins de Cacper Muzinski, din Polonia.

Va fi pusă în joc centura intercontinentală ISKA la categoria super mijlocie 

După aproape 3 ani, Dynamite Fighting Show ajunge din nou în Baia Mare pentru un eveniment special la Sala Sporturilor Lascăr Pană unde peste 3.000 de spectatori vor umple până la refuz tribunele pe 29 martie. Se anunță unul dintre cele mai spectaculoase fight carduri din istoria DFS de până acum. În premieră, va fi organizat un turneu de 8, pentru o singură noapte, cu centura pe masă. De asemenea, va fi pusă în joc centura intercontinentală ISKA la categoria super mijlocie, unde sportivul din Baia Mare, Andrei Ostrovanu, îl va înfrunta pe americanul cu meciuri în Glory, Omar Moreno.

Campionul invincibil al greilor, Ionuț Tancul Iancul, vine la Baia Mare la doar trei luni după ce a câștigat centura pentru a treia oară, iar în martie îl va înfrunta pe Brian Douwes, olandezul care de-a lungul anilor a învins nume legendare precum Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik sau Hesdy Gerges.

Gala va avea și un meci pe reguli de box, unde fostul campion european la profesioniști, Florin Cardoș, va avea parte de o nouă confruntare internațională, împotriva unui adversar de top din Europa. În plus, publicul din Maramureș va avea parte și în deschiderea evenimentului de prezența mai multor sportivi locali, de perspectivă pentru viitorul sportului de contact din România.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!