Luptătorii SAS au descins la hoții de curent dintr-o comună dâmbovițeană! Dosare penale pentru mai multe persoane

Publicitate

Hoții de curent din satul Bălteni, comuna Conțești, au intrat din nou în vizorul polițiștilor! Vineri, 19 noiembrie, aceștia au fost “vizitați” de jandarmi, polițiști, luptători SAS, dar  și de  reprezentanți ai unei societăți de distribuție a energiei electrice. În urma “vizitei” efectuate în localitate, oamenii legii au întocmit trei dosare penale, după ce au efectuat aproape o sută de verificări la persoane fizice.

“Pe parcursul zilei de 19 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, însoțiți de jandarmi și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerii de energie electrică, în localitatea Bălteni.

Astfel, în cadrul acțiunii, forțele de ordine au efectuat verificări la 89 de persoane fizice, ocazie cu care au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt de energie electrică, deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcționării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalațiilor energetice și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Totodată, la activitate au participat și reprezentanți de la societatea de distribuție a energiei electrice”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!