Luptătoarea Simona Ionescu, vicecampioană a României la juniori. Maria Cioclea a cucerit bronzul în Sala Sporturilor din Târgoviște

Publicitate

Ionuț Parghel
Rezultate notabile pentru luptătoarele Clubului Sportiv Școlar Târgoviște în finala Campionatul Național Individual pentru juniori, găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște, la sfârșitul săptămânii trecute.

Simona Ionescu, antrenată de Georgiana Filip Paic, a ajuns vicecampioană a României, după ce s-a clasat pe locul 2 la concursul dedicat categoriei 53 de kilograme. În lupta pentru aur, sportiva de la CSȘ a fost învină de medaliata cu bronz la ediția din acest an Festivalului Olimpic pentru Tineret European, Ana Pârvu, sportivă legitimată la Rapid București. Simona Ionescu a intrat în posesia argintului după ce a înregistrat pe durata concursului patru victorii și o înfrângere.

Maria Cioclea a reprezentată o altă sportivă dâmbovițeană care a fost medaliată la ediția din acest an a Naționalelor pentru juniori. Luptătoarea antrenată de Cornel Cornea și-a adjudecat bronzul în limitele categoriei 50 de kilograme. În calificări, sportiva de la CSȘ Târgoviște a fost învinsă de Ștefania Priceputu (CSA Steaua București), medaliată la Campionatele Mondiale și Europene de lupte.

Un alt sportiv dâmbovițean, Denis Grădinaru, de la Clubul Sportiv Târgoviște, a încheiat concursul dedicat categoriei 61 de kilograme pe locul 4.

Organizatorii competiției au fost Federația Română de Lupte, Clubul Sportiv Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!