Luptătoarea Diana Vlăsceanu, de la CS Târgoviște, campioană a României la seniori U23. Adrian Bârdeș și Andrei Burcea, medaliați cu bronz

În pofida condițiilor grele de antrenament, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii Clubului Sportiv Târgoviște au obținut rezultate de excepție la Campionatul Național de lupte pentru seniori U23, desfășurat perioada 27-29 noiembrie, la Constanța.

Diana Vlăsceanu, una dintre cele mai valoroase luptătoare din România, a devenit campioană națională, în limitele categoriei 76 de kilograme. Sportiva clubului dâmbovițean a intrat în posesia medaliei de aur după ce a avut parte de un parcurs ireproșabil pe toată durata concursului.

De asemenea, alți doi luptători din cadrul clubului târgoviștean s-au prezentat mai mult decât bine la Naționalele de la malul mării. Adrian Bârdeș (cat. 86 kg) și Andrei Burcea (65 kg) au intrat în posesia bronzului după ce și-au adjudecat victorii în cadrul finalelor mici.

“Rezultatele obținute de sportivii noștri sunt foarte bune, ținând cont de situația existentă, din cauza pandemiei de coronavirus. Diana a arătat din nou că este una dintre cele mai bune luptătoare din țară la categoria sa de vârstă. Nu reprezintă nicio surpriză că a devenit campioană a României. Cu toții știm foarte bine rezultatele ei de până acum. În schimb, cei doi luptători care au obținut bronzul au dovedit și ei că reprezintă două mari speranțe ale luptelor masculine din Dâmbovița”, a precizat Cornel Cornea, antrenorul celor trei trei medaliați și al secției de lupte al Clubului Sportiv Târgoviște, pentru site-ul clubului târgoviștean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!