Luptătoare “tricolore”! Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, în pregătiri cu lotul de senioare al României. Tania Ionescu va participa la Campionatul European pentru copii

Publicitate

Ionuț Parghel
Cluburile târgoviștene alimentează neîncetat loturile naționale de lupte ale României. În această perioadă, în lotul de senioare al țării se regăsesc Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, două sportive aflate în dublă legitimare, atât la CS, cât și la CSȘ Târgoviște.

Prima sportivă luptă la categoria 50 de kilograme, iar a doua în limitele categoriei 70 de kilograme. Sportivele antrenate de Cornel Cornea și Georgiana Filip vor ajunge la sfârșitul săptămânii la Târgoviște, iar la jumătatea lunii iunie vor participa la Campionatul Național pentru juniori, ce va avea la Câmpulung Muscel. La ultima competiție majoră la care au luat parte, Cioclea și Vlăsceanu au cucerit argintul la Naționalele de Under 23. De asemenea, Tania Ionescu (CSȘ Târgoviște) va reprezenta România la Campionatul European pentru copii. Tania va lupta la puternicul concurs continental în limitele categoriei 56 de kilograme. Mai mult de atât, la sfârșitul acestei săptămâni, Antonio Coman (CSȘ Târgoviște) va participa la Internaționalele României, găzduite de municipiul București. Coman va lupta la turneul internațional in capitală la categoria grea. La ultimul concurs la care au luat parte, atât Tania, cât și Antonio au devenit campioni ai României la Naționalele Școlare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!