“Lupii” de la Flacăra Moreni au spart gheața în sezonul de primăvară! Au bifat prima victorie: 1-0 cu “satelitul” Universității Craiova

Publicitate

În sfârșit victorie pentru Flacăra Moreni în sezonul de primăvară al Ligii a 3-a! Vineri după-amiază, “lupii” de pe Cricov au “spart” gheața și au învins, în deplasare, pe Universitatea Craiova II, cu scorul de 2-1. În partida cu oltenii, morenarii și-au asigurat toate punctele încă din prima repriză, după ce atacantul Claudiu Niculăescu a realizat o “dublă”, într-un interval de zece minute (21, 31).

Pentru partida cu “satelitul” Universității Craiova, antrenorul Moreniului, Gabriel Paraschiv, a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Duță – C. Niță, Ionescu, Vârtej, Ilie – E. Matei, R. Matei – G. Negrea, Suciu, Roman – C. Niculăescu. Rezerve au fost Pandalache – Călin, Drăgan, Băltăreț, Nicolae, Enache, Jipan, M. Niță și Oaie.

După succesul cu Universitatea II, Flacăra a urcat pe locul 6 în serie, cu 20 de puncte acumulate. Etapa viitoare, pe teren propriu, Moreniul va da piept cu Sporting Roșiori.

Mâne după-amiază, de la ora 17.00, în deplasare, FC Pucioasa, a doua reprezentantă a județului Dâmbovița în Liga a 3-a, va înfrunta pe Sporting Roșiori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!