Ludovic Orban, atac dur la adresa USR Plus: „Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici„

Publicitate

Ludovic Orban a lansat critici la adresa partenerilor de guvernare care aparțin partidului USR Plus, spunând că de multe ori pare “că nu s-au născut aici”, în România, referindu-se la faptul că aceștia nu respectă câteva dintre tradițiile și obiceiurile românești.

Acesta s-a aflat la Bacău, acolo unde s-au organizat alegerile din organizația locală, iar în cadrul unei conferințe de presă a adăugat și câteva critici la adresa partenerilor, spunând că nu i-a văzut mobilizându-se de Ziua Drapelului Național sau la alte momente esențiale care sărbătoresc simbolurile națiunii române, potrivit Realitatea.Net.

”Noi suntem altfel. Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, partid care ţine de cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român indiferent unde este el, că este în România sau trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a declarat Ludovic Orban, conform Realitatea.net.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!