Lucrările la Piața Revoluției din Târgoviște, finalizate în acest an

Publicitate

Proaspăt reales în funcția de primar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a verificat astăzi lucrările la șantierul de modernizare a “Pieței Revoluției”.

Zona în transformare pornește de la Bulevardul Libertății, prin fața fostei cofetării “Casata”, către Primăria Târgoviște, dar cuprinde și trotuarul din fața blocurilor C, până la sediul ITM Dâmbovița, zonă degradată și fără intervenții de mulți ani.

La această dată, se lucrează consistent la montarea pavajului, dar și la iluminat, acesta din urmă urmând a fi încastrat în pavaj, dând așadar o notă aparte zonei în special pe timp de noapte.

Se va instala mobilier urban modern (bănci cu copertină, rastel pentru biciclete, zona de relaxare pentru grupuri, coșuri de gunoi selectiv, fântâni de băut apă).

”Investiția schimbă total întreagă. Totodată, se vor crea generoase spații verzi gazonate și vor fi plantați aproximativ 600 de arbori și arbuști, că parte a investiției amintite. Durata de execuție nu va depăși iarna acestui an!”, dă asigurări edilul Târgoviștei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!