Lucrările la Creșa 14 Târgoviște, finalizate cu 3 luni mai devreme

Publicitate

“Lucrările la Creșa nr. 14 au fost finalizate, iar 120 de micuți vor beneficia, începând de luni, 23 noiembrie, de servicii specifice oferite la cele mai înalte standarde, în cadrul uneia dintre cele mai moderne instituții de învățământ antepreșcolar din România!”, a anunțat astăzi primarul municipiului, Cristian Stan, la finalizarea proiectului.

Prin această investiție, recepționată cu 3 luni în avans față de termenul contractual, s-a realizat atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, în suprafață desfășurată de aproximativ 1000 mp., cât și reabilitarea și modernizarea clădirii vechi.

Totodată, sunt asigurate toate dotările necesare unei unități de învățământ antepreșcolar, din care amintim: pătuțuri și lenjerii unice pentru fiecare copil; instalație de supraveghere video; lift pentru persoane cu dizabilități; mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, roboți de bucătărie; grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal; cabinet medical și echipamente; instalație de stingere incendiu; jucării individuale; măsuțe, scaunele.

 ”Valoarea totală a investiției este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea a fost asigurată din surse financiare nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală”, a mai precizat edilul.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!