Lucrările de reabilitare la stadionul”Eugen Popescu” sunt în plină desfășurare. Primarul Târgoviștei: “Se lucrează la tribuna nouă, zona de fundații, dar și la terenul de joc propriu-zis”

Publicitate

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat, joi, în ce stadiu se află  lucrărilor de reabilitare la stadionul “Eugen Popescu”.

Edilul a precizat că în acest moment se lucrează la tribuna nouă, zona de fundații, la consolidările tribunei vechi, dar și la terenul de joc. Mai mult de atât, potrivit acestuia, săptămâna viitoare vor debuta lucrările de foraj aferente stâlpilor instalației de nocturnă, dar și cele de consolidare a părții superioare a tribunei vechi.

“Cu referire la lucrările efective de modernizare a stadionului “Eugen Popescu”, precizez că la acest moment se lucrează la tribuna nouă, zona de fundații, la consolidările de la partea inferioară a tribunei vechi, dar și la terenul de joc propriu-zis!

De precizat că a fost realizată întreaga substructură a suprafeței de joc, de la instalația de încălzire, până la sistemul de drenaj și de evacuare a apelor pluviale.

La începutul săptămânii viitoare, vor debuta lucrările de foraj aferente stâlpilor instalației de nocturnă, dar și lucrările de consolidare a părții superioare a tribunei vechi”, a transmis Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!