Lucrările de modernizare la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște continuă

Publicitate

Lucrările de modernizare la stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște continuă. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai favorabilă în ultimele zile, intervențiile la arena din apropierea Casei Armatei sunt în toi.

Potrivit primarului orașului Târgoviște, Cristian Stan, au fost finalizate lucrările de armare și cofrare la fundațiile ultimilor doi stâlpi ai nocturnei, urmând ca, până la finalul săptămânii, să se toarne și ultimii cuzineți. Totodată, a continuat activitatea de turnare a gradenelor la tribuna care se reabilitează, fiind abordate încă două tronsoane de tribună, iar la alte trei tronsoane se lucrează la montat armătură și la turnarea betonului la zidul de sprijin și la rândul 1 de gradene.

Autoritățile locale își doresc ca stadionul să fie terminat până la finalul acestui an  pentru ca echipa Chindia Târgoviște să poată juca meciurile din propria organizare la Târgoviște și nu pe alte stadioane, așa cum se poate observa acum. Proiectul este finanțat în totalitate de autoritățile locale.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!