Lucrări realizate 80% la Școala ”Matei Basarab”. Este cea mai mare investiție pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște

Publicitate

Proiectele de o amploare fără precedent, ce vizează modernizări, extinderi și dotări importante în infrastructura educațională de la Târgoviște, de la creșe până la licee, continuă!

Unele dintre aceste proiecte au fost finalizate, iar altele sunt în curs de realizare, cum este cazul proiectului de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a Şcolii Gimnaziale “Matei Basarab”, proiect în cadrul căruia valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană este de 22.223.977,79 lei.

 ”Astfel, în baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, școala este reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, urmând a se bucura și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou. Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Termenul de execuție expiră în luna noiembrie, însă edilul dă asigurări că se fac toate eforturile pentru ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar viitor.

La această data, stadiul fizic de realizare a investiției se apropie de 80%, lucrându-se la amenajările interioare!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!