Lucrări intense de modernizare pe Bulevardul Regele Carol I din Târgoviște, cu bani europeni

Publicitate

Lucrări intense și în ritm rapid de modernizare a Bulevardului Regele Carol I (fost Castanilor) la Târgoviște!

Cu finanțare europeană, intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Totodată, în zona trotuarului, se va realiza canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.

În cadrul aceluiași proiect, în perioada imediat următoare, vor debuta și lucrările de reabilitare a bulevardului Mircea cel Bătrân.

Este vorba despre unul dintre cele două proiecte ce privesc modernizarea transportului public local, proiect ce prevede și reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), reprezentând traseul acestor autobuze.

De asemenea, vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!