LPF a anunțat echipa ideală a etapei a 6-a. Emil Săndoi, de la Chindia Târgoviște, cel mai bun antrenor

Publicitate

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, echipa ideală a etapei a 6-a din Liga 1. Formația dâmbovițeană a fost una dintre performerele rundei, după ce a învins-o, în deplasare, pe FC Botoșani, cu 2-0.

Emil Săndoi (55 ani), tehnicianul Chindiei Târgoviște, a fost desemnat antrenorul săptămânii. „Târgoviștenii au luat patru puncte din deplasările cu CFR Cluj și FC Botoșani. Un rol important în parcursul bun înregistrat de dâmbovițeni îl are Emil Săndoi, care a fosrmat în scurt timp o echipă competitivă, foarte bine așezată în teren”, a reprezentat caracterizarea făcută de portalul LPF antrenorului oltean de la Chindia.

De asemenea, în echipa ideală s-a regăsit și Vadim Rață (27 ani), component al Chindiei Târgoviște. “Mijlocașul moldovean a depus un efort fantastic pe toată durata partidei. În plus, a finalizat cu gol o acțiune personală frumoasă”, se arată pe site-ul LPF.

Alți fotbaliști dâmbovițeni care au prins echipa etapei au fost Andrei Vlad (portar), Florin Tănase (mijlocaș), ambii componenți ai FCSB, dar și Mihai Bălașa (fundaș), jucător al Universității Craiova.

 

Echipa ideală a etapei: A. Vlad (FCSB) – M. Bălașa (Craiova), Viera (Hermannstadt), I. Cristea (FCSB) – Bărbuț (Craiova), Rață (Chindia), Fulop (Sepsi OSK), F. Tănase (FCSB) – Man (FCSB), Luckassen (Viitorul), Betancor (Voluntari). Antrenor: Emil Săndoi (Chindia).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!