Lovitură dată de Ciprian Prisăcaru și AJF Dâmbovița! INATECH va fi noul sponsor al Cupei României – faza județeană

Publicitate

Premieră în fotbalul dâmbovițean, cu o strategie de promovare care atrage primul partener comercial important. Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița și INATECH Packaging Supplies & Equipment au semnat un contract de sponsorizare pentru Cupa României – faza județeană, care se va derula începând din actuala stagiune.

Noul sponsor al competiției județene este unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, cu un portofoliu variat de produse.

Un parteneriat consolidat de președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, și de domnul Cristian Bădescu, CEO INATECH, companie care își desfășoară activitatea atât la nivel intern (București, Ilfov, Oradea, Arad, Brașov, Dolj), dar și în Bulgaria.

Este începutul unei frumoase colaborări, care va avea ca obiectiv progresul celui mai iubit dintre sporturi la nivelul județului Dâmbovița și nu numai, regele sporturilor, fotbalul, anunță AJF Dâmbovița.

Toate echipele participante în Cupa României INATECH, ediția 2022/2023, vor fi premiate cu materiale sportive, gradual, începând cu faza sferturilor de finală, programată să se desfășoare pe 28 martie.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!