A lovit din nou în tricoul Universității Craiova! Morenarul Andrei Ivan a bifat al treilea gol în ultimele patru meciuri

Publicitate

Formă excelentă pentru morenarul Andrei Ivan în tricoul Universității Craiova! Formația olteană a învins, sâmbătă seara, pe Dinamo, cu 1-0, iar singurul gol al întâlnirii a fost semnat de atacantul dâmbovițean. În partida ce a contat pentru runda cu numărul 22, Ivan a înscris în minutul 26, după o combinație de pase cu Baiaram.

În urma reușitei cu Dinamo, morenarul a bifat al treilea gol în ultimele patru meciuri pentru craioveni. În retur, până la meciul cu Dinamo a mai punctat împotriva lui Poli Iași și Voluntari. În schimb, în turul campionatului a realizat un singur gol în disputa cu Viitorul Constanța.

Andrei Ivan reprezintă o adevărată sperietoare pentru Dinamo, ajungând la cinci reușite semnate împotriva “câinilor”, la capătul a nouă meciuri jucate. În returul sezonului regular din stagiunea trecută, dâmbovițeanul a realizat  o “dublă” în poartă grupării din Ștefan cel Mare.

O altă echipă din Liga 1 împotriva căreia Ivan a mai înscris cinci goluri este FC Voluntari, dar în urma a zece meciuri jucate contra ilfovenilor.

Cota de piață a morenarului, potrivit Transfermarkt, este de 650 000 de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!